luni, 11 ianuarie 2016



Paine cu mozzarella si unt aromatizat




Ingrediente : 

                     o paine 
                     mozzarella sau cascaval
                     100 gr unt
                      patrunjel
                      2-3 catei de usturoi (dupa gust)
                      sare
                      piper


Mod de preparare:

           - se cresteaza paine pe lungime si latime sau in orice model doriti, insa astfel incat partea de jos sa ramana intacta
           - intr-un blender se pun untul, patrunjelul, cateii de usturoi pisati, sare si piper si se mixeaza pana se omogenizeaza ingredientele
           - se pune intr-o tava folie de aluminiu, painea se aseaza peste folie, se unge cu amestecul format mai sus, apoi se pun feliile de mozzarella
           - painea se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15 min, iar apoi eu am mai lasat painea inca 10 minute fara folie, sa se rumeneasca


Pofta buna!!
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu