miercuri, 28 martie 2012

Branza camembert cu sunca pane

O reteta aperitiv sau gustare calda usoara de facut si delicioasa! Branza camembert poate fi inlocuita cu un cas de vaca usor sarat. Preparatul va fi la fel de delicios!



Aceasta reteta face parte din meniul cu care particip la concursul "KitchenAid de Martisor".


0



Ingrediente :

         80 g faina
         2 oua
         80 ml bere
         200g branza Camembert
         1 ardei capia rosu
         100 g sunca
          ulei pentru prajit
          sare
          piper





Garnitura  :

         cartofi
         salata verde
         ceapa verde
         ardei rosu




Preparare

Se taie branza Camemebert in patru felii sau in cate puteti dvs. sa o taiati, foecare felie trebuie sa aibe aproximativ 1 cm. Pentru asta va trebuie un cutit bine ascutit. Apoi se spala si se taie ardeiul gras rondele. Se aseaza pe fiecare bucatica de branza ardei gras si se presara putin piper macinat.




Intr-un castron se cerne faina, se adauga ouale si berea, sare si piper dupa gust, si se bat cu un tel.

Se pune intr-o tigaie ulei la incinsa si intre timp se inveles bucatile de branza astfel pregatite intr-o felie de sunca. Cand uleiul este bine incins, se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc si se scot pe prosoape absorbante.




Noi am servit deliciosul preparat alaturi de cartofi fierti, frunze de salata si presarate cu ardei rosu tocat marunt si ceapa verde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu