luni, 7 octombrie 2013

Biscuiti cu unt

     Cred ca toata lumea stie celebrii biscuiti cu unt, in cutie metalica. Imi amintesc cand plecam cu ai mei in strainatate, cand opream la supermarket, primele lucruri care le luam erau biscuitii in cutie metalica, nutella, haribo si cola (tot timpul mi se parea ca are mai mult acid decat la noi, si nu are asa mult zahar).
    In caz ca nu stiti despre ce vorbesc, ei sunt! Daca nu vreti sa ii faceti voi, mergeti la magazin, si luati-va o cutie. Sigur nu o sa o mai lasati din maini pana la ultimul biscuite :)) 


      Urmaresc de ceva vreme blogul lui Emily, care face niste cupcakes minunati si multe altele. Azi m-am decis sa fac biscuitii cu unt, pe care ii gasiti pe siteul ei, sub denumirea de danish butter cookies. Este a 2a oara cand ii fac si cu siguranta nu ultima. Sunt minunati cu cafea, ceai, gem, miere sau in orice alta combinatie. Reteta este foarte simpla si o gasiti aici : http://www.emilyscupcakes.ro/2012/05/danish-butter-cookies.html.
    Voi posta cateva poze cu rezultatul meu si pot sa va zic, ca s-au cam terminat deja...trebuie sa plec, ma apuc de o noua portie de biscuiti imediat! 
   



Borcanul magic cu biscuiti


   Spor la treaba!

2 comentarii: